Personvernerklæring

 Takk for at du besøker nettstedet vårt. Denne personvernerklæringen beskriver hvordan vi samler inn, bruker og beskytter personopplysningene dine når du bruker nettstedet vårt. Vi er opptatt av å ivareta personvernet ditt og sørge for sikkerheten til personopplysningene dine. Les denne erklæringen nøye for å forstå hvordan vi behandler opplysningene dine. 

Informasjon vi samler inn:
a. Personopplysninger: Når du foretar en reservasjon eller kontakter oss, kan vi samle inn personopplysninger som navn, e-postadresse, telefonnummer og annen informasjon du frivillig oppgir til oss.
b. Bruksdata: Vi kan også samle inn ikke-personlig informasjon om din interaksjon med nettstedet vårt, inkludert IP-adresse, nettlesertype, operativsystem og besøkte sider. Disse opplysningene samles inn anonymt og kan ikke brukes til å identifisere deg personlig. 

Bruk av informasjon:
a. Levering av tjenester: Vi bruker personopplysningene dine til å behandle reservasjoner, svare på forespørsler og gi deg de tjenestene du ber om.
b. Kommunikasjon: Vi kan bruke kontaktinformasjonen din til å sende deg viktige oppdateringer, bekreftelser og varsler i forbindelse med bestillinger eller forespørsler.
c. Juridiske forpliktelser: Vi kan også behandle opplysningene dine for å overholde gjeldende lover, forskrifter eller rettssaker.

Deling av data:
a. Tredjeparts tjenesteleverandører: Vi kan engasjere betrodde tredjepartsleverandører for å hjelpe oss med å levere tjenestene våre, for eksempel betalingsbehandlere eller kundestøtteplattformer. Disse leverandørene har bare tilgang til personopplysningene dine i den utstrekning det er nødvendig for å utføre sine funksjoner, og de er forpliktet til å beskytte dem.
b. Juridiske krav: Vi kan utlevere personopplysningene dine hvis loven krever det eller som svar på gyldige forespørsler fra offentlige myndigheter. 

Datasikkerhet:
Vi iverksetter egnede tekniske og organisatoriske tiltak for å beskytte personopplysningene dine mot uautorisert tilgang, tap, misbruk eller endring. Vær imidlertid oppmerksom på at ingen metode for overføring over Internett eller elektronisk lagring er 100 % sikker. 

Oppbevaring av data:
Vi lagrer personopplysningene dine så lenge det er nødvendig for å oppfylle formålene som er beskrevet i denne personvernerklæringen, med mindre en lengre lagringsperiode er påkrevd eller tillatt ved lov. 

Dine rettigheter:
Du har visse rettigheter når det gjelder personopplysningene dine, inkludert retten til å få tilgang til, korrigere eller slette opplysningene vi har om deg. Hvis du ønsker å utøve disse rettighetene eller har spørsmål eller bekymringer om vår personvernpraksis, kan du kontakte oss ved hjelp av kontaktinformasjonen nedenfor. 

Kontakt oss:
Hvis du har spørsmål, kommentarer eller forespørsler angående denne personvernerklæringen eller vår personvernpraksis, kan du kontakte oss påfølgende måte:
Go Norway
Adresse: Odderøyveien 5, 4610 Kristiansand, Norge
E-post: hello@gonorwaynow.com
Tlf: +47 4502 11 33

Endringer til denne personvernerklæringen:
Vi kan oppdatere denne personvernerklæringen fra tid til annen for å gjenspeile endringer i vår praksis eller juridiske forpliktelser. Vi oppfordrer deg til å gå gjennom disse retningslinjene med jevne mellomrom for eventuelle oppdateringer. De oppdaterte retningslinjene trer i kraft fra datoen som er angitt i begynnelsen av retningslinjene. Ved å fortsette å bruke nettstedet vårt bekrefter du at du har lest og forstått denne personvernerklæringen og godtar vilkårene.

Ikrafttredelsesdato: 14/03/24